Doelgericht naar rijbewijs

Iedereen leert autorijden bij onze rijschool uit Beverwijk

Waar de een voldoende heeft aan 30 lesuren, heeft de ander wat extra tijd nodig om het autorijden eigen te maken. Bij Autorijschool Pierre Stroomer uit Beverwijk helpen we iedereen aan zijn of haar rijbewijs. Al in het bezit van het rijbewijs, maar een tijdje stilgestaan? Geen probleem. Ook die groep helpen we weer zelfverzekerd op weg.

Rijopleiding in stappen (RIS)

Met de Rijopleiding In Stappen word je in 4 modules en bijbehorend huiswerk voorbereid op je deelname aan het verkeer. De eerste 2 toetsen leg je af bij Pierre. Nadat je deze stappen hebt doorlopen zijn je kennis en vaardigheden getoetst. In stap 3 maak je kennis met het CBR en de examensituatie. Je zult de tussentijdse toets afleggen waarbij je vrijstelling voor het onderdeel ‘bijzondere verrichtingen’ kunt krijgen. De laatste stap, module 4, is het officiële praktijkexamen.

Alleen een RIS-gecertificeerde instructeur kan en mag deze opleiding geven en dus ook RIS-toetsen en examens inkopen die door RIS-examinatoren worden afgenomen.

Hoger slagingspercentage

Naast het voordeel om mogelijke vrijstelling te krijgen van het examenonderdeel ‘bijzondere verrichtingen’, ligt het slagingspercentage bij de RIS hoger. In 1 keer slagen voor je rijbewijs, dat wil jij toch ook? Meld je aan voor de Rijopleiding In Stappen.

Rijschool voor leerlingen met autisme of AD(H)D

Mensen met autisme of AD(H)D kunnen net zo goed autorijden als ieder ander. De weg naar het rijbewijs verloopt alleen soms net even anders en dat is helemaal niet erg. Met de juiste begeleiding tijdens de rijlessen is het ook voor deze groep mensen mogelijk om dat roze pasje in hun bezit te krijgen.

Gecertificeerde instructeurs
Autorijschool Pierre Stroomer behoort tot 1 van de 130 
gecertificeerde rijscholen die gespecialiseerd zijn in het lesgeven van leerlingen met autisme en AD(H)D. Onze rijinstructeurs weten precies op welke wijze ze les moeten geven zodat de leerling het beste uit zichzelf haalt.

Pierre Stroomer helpt senioren weer zelfverzekerd de weg op

Bent u niet meer zo zeker in het verkeer als u dat voorheen was? Stapt u daarom steeds minder vaak in uw auto? Wij vinden uw mobiliteit erg belangrijk. Met enkele rijadviezen van Autorijschool Pierre Stroomer keert uw zelfvertrouwen achter het stuur terug en rijdt u weer net zo kwiek als vroeger. Deze opfriscursus kunt u volgen in uw eigen auto of in een lesauto van Pierre Stroomer. Net waar u zich het prettigst bij voelt.