Iedereen leert autorijden bij onze rijschool uit Beverwijk

Waar de een voldoende heeft aan 30 lesuren, heeft de ander wat extra tijd nodig om het autorijden eigen te maken. Bij Pierre Stroomer Autorijschool in Beverwijk helpen we iedereen aan zijn of haar rijbewijs. Al in het bezit van het rijbewijs, maar een tijdje stilgestaan? Geen probleem. Ook die groep helpen we weer zelfverzekerd op weg.

Rijles en tarieven bij Pierre Stroomer Autorijschool uit Beverwijk

Pierre Stroomer Autorijschool geeft rijles volgens de RIS methode, Rijopleiding in Stappen. Bij deze opleidingsmethodiek leer je stap voor stap rijden, waardoor je beter bent voorbereid op rijden in het verkeer en je een hogere slagingskans hebt. Je kunt lessen per 60, 75, 90 en 120 minuten boeken of in pakketvorm. Wil je een spoedcursus of rijopleiding op maat? Neem ook dan contact op.

Losse lessen

Proefles € 35,--

Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS. Voor leerlingen die nog GEEN rijervaring hebben. Dus als je voor de eerste keer achter het stuur zit!

60 minuten: € 60,--

75 minuten: € 74,-- 

90 minuten: € 88,50

10 uur: € 580,--

RIS-OPLEIDING = hogere slagingskans

Pakket A: 28 uur € 2.151,-- (lesprijs is dan € 57,-- per uur)

Pakket B: 38 uur € 2.678,-- (lesprijs is dan € 56,-- per uur)

Pakketten zijn INCLUSIEF; TussenTijdse Toets, 1 praktijkexamen, RIS-praktijkboek. Pakketten mogen in 2 of 3 TERMIJNEN worden betaald. ECHTER, als de pakketprijzen tussentijds verhoogd worden, dan wordt deze prijs ook gehanteerd. Als je het pakket in 1x betaald ontvang je een korting van € 10,--.

Actie voor bestaande leerlingen. Gratis rijles!

Draag je tijdens je cursus een nieuwe blijvende leerling aan? Dan krijg je 1 uur rijles cadeau!

Examenkosten bij losse lessen

Examen: € 274,00

Herexamen: € 274,00

Tussentijdse toets: € 274,00, is verplicht bij RIS-opleiding

Faalangstexamen: op aanvraag

 

 

Wordt een pakket tussentijds geannuleerd.

Wordt er een pakket tussentijds geannuleerd! Dan wordt er GEEN kortingsprijs berekend en wordt het RIS-boek in rekening gebracht. Tevens wordt er  € 30,- administratiekosten berekend, en het restant wordt dan geretourneerd.

Rijopleiding in stappen (RIS)

Met de Rijopleiding In Stappen word je in 4 modules en bijbehorend huiswerk voorbereid op je deelname aan het verkeer. De eerste 2 toetsen leg je af bij Pierre. Nadat je deze stappen hebt doorlopen zijn je kennis en vaardigheden getoetst. In stap 3 maak je kennis met het CBR en de examensituatie. Je zult de tussentijdse toets afleggen waarbij je vrijstelling voor het onderdeel ‘bijzondere verrichtingen’ kunt krijgen. De laatste stap, module 4, is het officiële praktijkexamen. Alleen een RIS-gecertificeerde instructeur kan en mag deze opleiding geven en dus ook RIS-toetsen en examens inkopen die door RIS-examinatoren worden afgenomen.


Hoger slagingspercentage

Naast het voordeel om mogelijke vrijstelling te krijgen van het examenonderdeel ‘bijzondere verrichtingen’, ligt het slagingspercentage bij de RIS hoger. In 1 keer slagen voor je rijbewijs, dat wil jij toch ook? Meld je aan voor de Rijopleiding In Stappen.

Direct aanmelden

 

                                   THEORIE HALEN bij TurboTheorie!!

 

Wanneer je je rijbewijs wilt halen, is het niet alleen belangrijk je praktijk te halen, maar ook je theorie. Zorg ervoor dat je dit op tijd doet om te voorkomen dat je langer moet wachten op het afrijden. Om zo snel mogelijk te slagen, is het handig om een cursus bij TurboTheorie.nl te volgen. Met handige ezelsbruggetjes, veel herhaling en makkelijke uitleg leggen zij alle theorie op een interactieve manier uit.- Hoogste slagingspercentage- Je theorie in één dag- Inclusief gereserveerd examen- Handig oefenmateriaal
Klik https://www.turbotheorie.nl/aanmelden?school=Pierr... om je aan te melden bij Turbotheorie.nl

 

JE THEORIE IN 1 DAG bij TurboTheorie.

Neem contact op voor meer informatie

Pierre Stroomer Autorijschool helpt senioren weer zelfverzekerd de weg op

Bent u niet meer zo zeker in het verkeer zoals u dat voorheen was? Stapt u daarom steeds minder vaak in uw auto? Wij vinden uw mobiliteit erg belangrijk. Met enkele rijadviezen van Pierre Stroomer Autorijschool keert uw zelfvertrouwen achter het stuur terug en rijdt u weer net zo kwiek als vroeger. Deze opfriscursus kunt u volgen in uw eigen auto of in een lesauto van Pierre Stroomer Autorijschool. Net waar u zich het prettigst bij voelt.

Direct aanmelden

2 to Drive

Ben je 16,5 jaar, dan kun je beginnen met autorijles. Met 17 jaar mag je examen doen en als je dan slaagt, dan rij je tot je 18-de onder begeleiding van een ervaren familielid of bekende.

Pierre Stroomer Autorijschool
Laan der Nederlanden 126 B 
1945 AC Beverwijk

T: 0251 - 251 395

M: 0621561691

E: info@pierrestroomer.nl
Privacyverklaring

Zakelijke gegevens

Registratienummer: 1533A8

KvK: 34176022

Doelgericht naar je rijbewijs!